New York

New York

The New York Residence is ontworpen door de Britse architect Stephen Bates van het Londense architectenbureau Sergison Bates en heeft zijn naam te danken aan de nabije New York kaai. Het 80m lange gebouw, gelegen aan het Kattendijkdok, is even uniek als de ligging. Het heeft de uitstraling en het uitzicht van een robuust pakhuis wat volledig past in deze maritieme context. De afwerking echter is kwalitatief zeer verfijnd, wat je zou verwachten van een statige woning.    

De 70 appartementen zijn ruim, stijlvol en afgewerkt tot in de kleinste details. Er is gebruikt gemaakt van kwalitatief hoogstaande materialen en er is voldoende ruimte gelaten om je leefruimte te personaliseren naargelang je eigen woon- en leefwensen. De appartementen zijn energiezuinig en voorzien een maximum aan natuurlijk daglicht door gebruik te maken van grote raampartijen.

De meeste appartementen hebben zowel een buiten- als binnenterras. Het zijn ruime ‘doorzon’ appartementen waar je ’s ochtends kan ontbijten bij de eerste zonnestralen maar ook ’s avonds kan genieten van de laatste zon. De ruime terrassen, de “loggia’s”, zijn overdekt en bieden beschutting tegen felle wind of overmatig zonlicht. Ongeacht de seizoenen kan je in alle intimiteit en verscholen genieten van het buitenleven, mid-den in de stad.

Een boek lezen, ongestoord relaxen, of gewoon genieten van het magnifieke uit-zicht op het dok enerzijds en de binnentuin anderzijds. Dit is residentieel wonen met het comfort van een appartement. 

Een riante binnentuin vormt het groene hart van het complex. Via de arcades loop je recht vanuit de levendige stad in deze oase van rust. Er is ook een dakterras waar je kan genieten van de buitenlucht, en van het fantastisch uitzicht op de ruimere omgeving natuurlijk. 

Informatieplicht

  • Stedenbouwkundige vergunningen Nee
  • Bestemming woongebied
  • Dagvaardingen Nee
  • Rechterlijke uitspraken Nee
  • Voorkooprecht Nee
  • Verkavelingsvergunning Nee
  • Overstromingsgebied Niet gelegen in overstromingsgevoelig gebied
Deze website maakt gebruik van cookies om uw surfervaring op deze website makkelijker te maken.Meer wetenVerder gaan